Mi az a vászonkép?

Készítsen online képet saját fotójaiból, amely nagyszerűen fog kinézni a falain. A fotókép tökéletes választás a legjobb felvételeihez, amelyeket nem maradhatnak elfelejtve egy albumban. A fotófestmény valódi vászonra van nyomtatva, és professzionálisan egy fakeret éleire helyezve, egyedülálló modern megjelenést teremtve a térben.

Fényképezz

Demo

Hozz létre egy mintát

Demo

Rendeld meg saját fotóvászonképed

Hogyan készül a fotóvászonkép?
Nagyon gyors megrendelés

Töltse fel fényképeit fotóvászonképéhez gyorsan és egyszerűen az online tervezőnkbe. Fénykép feltöltése után, szerkesztheti azt és magát a képet különféle eszközzel. Megrendelés előtt kihasználhatja az élő előnézet funkció előnyeit a tervezőben, ami azt jelenti, hogy a kép az összefoglalással úgy jelenik meg, ahogyan később lesz kinyomtatva és a fakeretbe helyezve.

Nyomtatás vászonra

A fényképei speciális vászonra vannak nyomtatva 100% pamutból - (390 g / m²). A vászon strukturált felülettel rendelkezik, amely művészi megjelenést ad. A nyomtatáshoz 12 színű professzionális nyomdagépet használunk, környezetbarát, szagtalan, nagy felbontású 2880 DPI-vel.

A kép fakerete

A nyomtatás és a szárítás után a vásznat egy fából készült lucfenyő keretre helyezik. A keretprofil úgy készül, hogy a vászon teljes felülete tökéletesen illeszkedjen a kerethez. A keret sarkában 8 fa ék van, amelyekkel a vászon egy idő után rögzíthető.

Biztonság szállítás közben

A képeket buborékcsomagolásba, majd kemény kartoncsomagolásba csomagolják, hogy védjék őket szállítás közben.

Elégedett ügyfeleink

FOTÓVÁSZONKÉPEK