Mi az a PREMIUM lapos fotókönyv?

A PREMIUM lapos fotókönyv lehetővé teszi, hogy fényképeit az egész dupla oldalra kinyomtassa anélkül, hogy a kötés középen megszakadna. A speciális kötés lehetővé teszi a fotókönyv 180 ° -os kinyitását, amelyben a képek olyan különlegesek, mint semelyik más fotókönyvben! A nyomtatási minőség páratlan a használt technológia típusa szempontjából. A fotókönyveket márkás fotópapírra, FujiFilm Archive Paper papírra nyomtatják az ún. analóg eljárás segítségével, amit a klasszikus fotókon is láthatunk. A PREMIUM lapos fotókönyv ideális esküvői, gyermek, művészeti fényképek esetében és bárhol, ahol fotóit a teljes nézetben szeretné kiemelni.

Fotókönyv mintájának létrehozása

Fényképezz

Demo

Hozz létre egy mintát

Demo

Rendeld meg saját fotókönyved

Készítsen mintákan online a böngészőjében!

Online szerkesztőnkben egyszerűen és gyorsan elkészítheti fotókönyvét. Nincs szükség semmilyen program telepítésére eszközébe. Készítsen fényképes termékeket útközben mobil eszközén, a szerkesztő táblagépeken vagy nagyobb telefonokon is működik.

Fényképek automatikus javítása

Válassza ki fényképei automatikus javítását, ha a fotói nem olyanok, mint amilyet szeretne!

Tervező eszközök

A tervezőeszközökkel a fotókönyvet professzionális grafikusként is megtervezheti. Minden eszközt a könnyű és egyértelmű használathoz igazítottak.

Automatikus feltöltés

Tervezősablonok

Szöveg hozzáadása

Keretek

Átláthatóság

Fényképek igazítása

Fotókönyv modern dizájnja
lapos fotókönyv szerelmeseinek
lapos fotókönyv - utazás
lapos fotókönyv - együtt utazunk
lapos fotókönyv - születésnap
lapos fotókönyv - esküvő
lapos fotókönyv - lányoknak
Elégedett ügyfeleink

LAPOS FOTÓKÖNYVEK