Nagyformátumú fényképek XXL

Fotókollázs több tucat fényképből, vagy csupán a legjobban sikerült fotóból az egész képre. Pont erre a célra megfelelőek a nagyformátumú XXL fényképek. A nagyformátumú XXL fényképeket bekereteztethetőek saját képkeretbe vagy akár egyenest a falra is ragaszthatóak (a képkeret, illetve a ragasztó nem része a csomagolásnak). Tökéletes választás az Ön emlékeiről készült fényképekhez, hogy naponta szem előtt lehessenek. A kínálatban szerepel álló és fekvő tájolás, illetve négyzet formátum, leggyakrabban használt méretek: 1:2, 1:3, 2:3, 3:4 és 1:1. Egész biztosan gyönyörűen kitűnnek majd panoráma tájképei 1:3 méretaránnyal.

Továbi információk
Intelligens online szerkesztő

Saját fotóit az XXL fényképéhez egyszerűen és gyorsan feltölheti az online tervezőnkbe. A feltöltés után fényképeit könnyen szerkesztheti számos eszköz segítségével. Amennyiben kollázst szeretne készíteni, a tervezőprogram automatikusan beilleszti fényképeit az Ön által kiválasztott minta alapján.

A nyomtatási technológia

Az ön fényképei minőségi 200 g/m² tömegű fotópapírra vannak nyomtatva. A fotópapír matt felszínének köszönhetően könnyebben ellenáll az esetleges ujjlenyomatoknak és garantálja a kimagasló minőségű nyomtatást a legnagyobb részletességgel. A fényképeket 12 színes professzionális nyomdagéppel nyomtatjuk, ökológiai színekkel, 300DPI nagyságú felbontásban.

Biztonság a szállítás közben

Az Ön nagyformátumú fényképeit elsősorban buborék (légpárnás) védőfóliába, majd kemény karton dobozba csomagoljuk, így őrizve meg azok sértetlenségét a szállítás során.

Elégedett ügyfeleink

XXL FÉNYKÉPEK