Szállítási költség és idő


GLS futárt használunk kézbesítéskor. A szállítmányokat közvetlenül a címzettnek szállítják. A kézbesítés a kiszállítás után a következő munkanapon van. Szállítás előtt az GLS SMS-ben értesíti a megrendelésben megadott mobilszámra.

GLS Zásielkovňa

GLS Futárszolgálat ára - 1490 HUF

Csomagküldő Z-Point PP - 890 HUF

Szállítás 10 000 HUF feletti megrendelésekhez - INGYENES

A megrendelésekért más díjat (pl. kezelési díjat) nem számítunk fel.

Szállítási idő

A fotótermékek gyártási ideje átlagosan 5 munkanap. Bizonyos időszakokban (karácsony előtti, ünnepnapok után ...) a gyártási idő meghosszabbodhat 10 munkanapra.


Kézbesítés Csomagküldő futárszolgálat átvevőhelyeire

Az egyszerű és villámgyors kézbesítés érdekében a Csomagküldő futárszolgálattal (www.csomagkuldo.hu) együttműködve rendeléseit átveheti az Ön által választott átvevőhelyen. A Csomagküldő futárszolgáltatás kézbesítési lehetőségi roppant kényelmes és modern megoldást nyújtanak ügyfeleink számára. A Csomagküldő futárcég rengeteg átvevőhellyel rendelkezik az ország bármely pontján. A Csomagküldő futárcég az átvevőhelyeit nem üzemelteti, csupán a hosszútávú együttműködésnek köszönhetően bárhol megtalálhatja őket, legyen szó a legközelebbi töltő állomásról, önkiszolgáló csomag átvevőhelyről, papírszaküzletről, ruhatisztítóról, étteremről, nyomtatással és fénymásolással foglalkozó szaküzletekről vagy akár illatszerboltról.


Milyen előnnyel rendelkeznek az átvevőhelyek?

Gyorsaság - a csomagját átveheti várakozás nélkül

Kiválaszthatja átvevőhelyét - az ön által kedvelt és ismert boltokban

Az átvevés időpontja - a csomagot tárolják az előre kiválasztott átvevőhelyen akár 21 napig.

3. személy segítségéve l- a csomagot bárki átveheti, akiben megbízik. Elég ha megadja a csomag átvételéhez szükséges jelszót.

Információs SMS - amint a csomagot át lehet venni, írásos üzenetet kap róla SMS-ben.

Biztonság - Kizárólag ön rendelkezik a csomag átvételéhez szükséges jelszóval.

Ár - Kézbesítés ára az átvevőhelyre csupán 890 HUF.